Blog

Dozen of articles. Improve your lifestyle now!

Υπηρεσίες του γραφείου μας.

Εάν θέλω να έρθω για 1 μόνο συνεδρία πόσο θα πληρώσω;

 Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να έρθετε σε 1 μόνο Συνεδρία , το κόστος θα είναι στα 40. 

 

Γιατί η τιμή είναι τόσο χαμηλή συγκριτικά με άλλα γραφεία; Έχει να κάνει με την ποιότητα;

 Ρίχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό του Αντωνίου Καλέντζη (κάντε κλικ εδώ να δείτε το Βιογραφικό), μπορείτε να καταλάβετε ότι η τιμή δεν έχει καμία σχέση με την εργασιακή εμπειρία και την ποιότητα των υπηρεσιών.

 Κατανοώντας όμως, ότι σε μια εποχή ανεργίας, που ο μισθός είναι 25 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση,  η φιλοσοφία μας είναι να δώσουμε το δικαίωμα  να έχει πρόσβαση στην Ψυχική Υγεία ο καθένας, γι’ αυτό και ο τιμοκατάλογός μας είναι στα επίπεδα της ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας.

 Δηλαδή πόσο στοιχίζει εάν επιθυμώ να γίνει συνεδρία Σάββατο ή Κυριακή ή επίσημη αργία;

Μιας και το γραφείο μας λειτουργεί καθημερινές , καταλαβαίνετε ότι το γραφείο θα ανοίξει μόνο για κάποιον που ζητήσει τη βοήθειά μας Σαββατοκύριακο ή επίσημη αργία. Η τιμή είναι στα 60 η συνεδρία.

 

 Υπάρχει έκπτωση για κάποια κοινωνική ομάδα; 

  Σαφώς και υπάρχει! Οι φοιτητές  έχουν έκπτωση 10% της αρχικής τιμής!

 

 Αν δεν έρθω σε μια συνεδρία, θα την πληρώσω;

  Σαφώς και όχι! Σε εμάς τουλάχιστον. Υπάρχουν ,όμως , Ψυχολόγοι οι οποίοι το κάνουν αυτό, δηλαδή χρεώνουν τον πελάτη για τη συνεδρία, έρθει – δεν έρθει ο πελάτης. Εμείς ζητάμε απλά να μας ειδοποιήσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα για την ακύρωση της συνεδρίας.  

 Όχι μόνο για να μη μας ταλαιπωρείτε, αλλά και για να μην στερήσετε τη βοήθεια από κάποιον που την έχει ανάγκη και μπορεί να προσέλθει εκείνη την ώρα.

 Αν ακυρώσετε για οποιονδήποτε λόγο μια συνεδρία , μπορείτε να καλέσετε όποτε θέλετε και να κλείσετε ένα άλλο τη μέρα και την ώρα που σας βολεύει.

 

Μπορείτε να έρθετε εσείς στον χώρο μου, αντί να έρθω εγώ στο γραφείο σας;

 Εφ’ όσον πιστεύετε ότι ο χώρος σας τηρεί κάποιες βασικές προδιαγραφές (ησυχία, μακριά από οχλήσεις άλλων ατόμων , κλπ) , μπορεί να σας επισκεφθεί ψυχολόγος στο χώρο σας. Όπως είναι λογικό, όμως, οικονομικά το κόστος είναι πολλαπλάσιο από το αν θα γινόταν συνεδρία στο γραφείο του ψυχολόγου. 

Ο συγγενής μου (γνωστός, φίλος σου κ.λπ.) έχει πρόβλημα αλλά δεν θέλει να επισκεφθεί ψυχολόγο. Μπορείτε να έρθετε εσείς να τον επισκεφθείτε δηλώνοντας “τάχα μου” ότι είστε κάποιος γνωστός;

 Σε περιπτώσεις ανηλίκων αρκετοί Ψυχολόγοι επιλέγουν αυτή την τακτική. Πρέπει να ξέρετε όμως ότι μία από τις βασικές προϋποθέσεις για τη θεραπεία είναι ο ενήλικας που έχει το πρόβλημα να επιθυμεί να κάνει κάτι για αυτό και να ακολουθήσει και τις εντολές του θεράποντα. Ο ψυχολόγος δεν μπορεί να επιβάλλει με το ζόρι θεραπείες. Το άτομο που έχει το πρόβλημα πρέπει αυτό να πάρει την απόφαση για να επισκεφτεί τον ψυχολόγο. Επίσης λάβετε υπ’ όψιν σας ότι η κατ’οίκον επίσκεψη κοστίζει πολλαπλάσια από την κανονική (60€ εντός της Πάτρας σε εργάσιμες ώρες και ημέρες).

 

Εγώ που είμαι κάτοικος άλλης πόλης και δεν μπορώ να έρθω στο γραφείο σας, τι κάνω;

   Μιας και κατανοούμε ότι αρκετοί ίσως να μην έχουν τον χρόνο να έρθουν στο γραφείο μας ή λόγω απόστασης δεν μπορούν, αναπτύξαμε την υπηρεσία της “Διαδικτυακής Συνεδρίας” , μέσω Skype. 

(Για περισσότερα σχετικά με τα θετικά, αρνητικά κάντε κλικ ΕΔΩ)


 

Πακέτο προσφοράς !!!!

Οι δύσκολοι καιροί της καθημερινότητας , μερικές φορές μας μπερδεύουν και μας κάνουν να αποπροσανατολιζόμαστε από τους στόχου μας και αυτά που επιθυμούμε να καταφέρουμε.
 Μιας και πιστεύουμε ότι η Ψυχική Υγεία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στην ζωή μας , προσφέρουμε το οικονομικό πακέτο  : 2 Συνεδρίες με 70 .
 

Μόνο 35 ευρώ η συνεδρία δηλαδή ? Μήπως υπάρχουν κρυφές χρεώσεις;

   Καμία απολύτως. 35 η συνεδρία  . Στο πακέτο αυτό της προσφοράς μιλάτε με τον ίδιο τον Ψυχολόγο Αντώνιο Καλέντζη και όχι με βοηθούς ή εκπαιδευόμενους. Η προσφορά αυτή ισχύει με την προπληρωμή των 70 για τις 2 Συνεδρίες (το σύνολο των 70) .

 Παρέχεται απόδειξη παροχής υπηρεσιών . Επιπλέον  κόστος έχουν μόνο οι συνεδρίες Σάββατα, Κυριακές ή επίσημες αργίες. 

 

Πως ξέρω πότε θα έρθω στην επόμενη Συνεδρία και αν έχω προπληρώσει;

 Σε περίπτωση που επιλέξετε να προπληρώσετε και να έχετε το πακέτο της προσφοράς μας “2 Συνεδρίες με 70” , θα σας δίνεται μια κάρτα που θα αναγράφεται , πότε θα γίνει η επόμενη συνεδρία  και το όνομά σας, καθώς επίσης θα παίρνετε και απόδειξη παροχής υπηρεσιών  .

 *Η κάρτα αυτή μπορεί να εξαργυρωθεί στο χρονικό περιθώριο των 15 ημερών.

 *Με την κάρτα αυτή δεν μπορεί να έρθει κάποιος άλλος αντί για εσάς

  

 Νέο ωράριο λειτουργίας :

Κατανοώντας το γεγονός πως τις καθημερινές αρκετοί δεν μπορούν να επισκεφθούν το γραφείο μας λόγω επαγγελματικού φόρτου ή απόστασης, το γραφείο μας πλέον λειτουργεί και Σάββατο πρωί από τις 10:00 έως τις 14:00.

*Το  εκπτωτικό πακέτο και οι εκπτώσεις φοιτητών/ανέργων δεν ισχύει για τις συνεδρίες το Σάββατο, καθώς και η τιμή της συνεδρίας για το Σάββατο ανέρχεται στα 50 ευρώ

 Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες του γραφείου μας ΕΔΩ

☎️ για ραντεβού : 2610 322 306
 Γραφείο : Κανάρη 45, Πάτρα (Γούναρη & Καραΐσκάκη)

ΝΕΑ Υπηρεσία : 140 διαφορετικά Ψυχομετρικά τεστ στο γραφείο μας.

 

Ψυχομετρικά Τεστ

 Τα Ψυχομετρικά Τεστ στηρίζουν το έργο της ανάλυσης της προσωπικότητας, της αξιολόγησης, της επιλογής και της διατήρησης προσωπικού, καθώς επίσης και της συμβουλευτικής καριέρας. Στηρίζονται σε διεθνώς εδραιωμένα ψυχομετρικά και στατιστικά μοντέλα, τα οποία αναλύουν τις ικανότητες του ατόμου .
  •  Η χρήση των Ψυχομετρικών τεστ γίνονται μαζί με συνέντευξη, για καλύτερο αποτέλεσμα.
  •  Τα ψυχομετρικά τεστ στηρίζονται με επιστημονική βιβλιογραφία .
  •  Όλα τα ψυχομετρικά τεστ διαφέρουν μεταξύ τους και ποικίλουν στην ώρα ολοκλήρωσης.
  •  Υπάρχουν 140 διαφορετικά Ψυχομετρικά τεστ στο γραφείο μας.
  •  Υπάρχουν Ψυχομετρικά τεστ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ομάδες, οργανισμούς.
 
 Ψυχομετρικά τεστ προσωπικότητας
Τα εξειδικευμένα ψυχομετρικά τεστ προσωπικότητας χρησιμοποιούνται από ειδικά εκπαιδευμένους συμβούλους, με σκοπό να διερευνηθεί η προσωπικότητα του ατόμου σε βάθος με βάση συγκεκριμένους παράγοντες που στηρίζονται τόσο στα επίκτητα όσο και στα εγγενή χαρακτηριστικά του ανθρώπου.
 
 
Συναισθηματική Νοημοσύνη: Τεστ ανάλυσης της συναισθηματικής κατάστασης, το οποίο έχει ως στόχο τη διαπίστωση του βαθμού, καθώς και του τρόπου με τον οποίο το άτομο αντιλαμβάνεται τον εαυτό του μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Εξετάζεται, εξάλλου, η συναισθηματικότητα, ο βαθμός συγκίνησης, η αντίδραση σε συναισθηματικές καταστάσεις, η αντίδραση στις πιέσεις.
 
Εργασιακά κίνητρα και αξίες: Εξετάζει τα εργασιακά κίνητρα και τις αξίες, τους παράγοντες δηλαδή στους οποίους το άτομο δίνει έμφαση κατά την επιλογή επαγγέλματος, τις προσδοκίες του από ένα επάγγελμα, τα οφέλη που περιμένει να έχει.
 
Λήψη αποφάσεων: Εξετάζεται η πεποίθηση ενός ατόμου όσον αφορά το εάν προβαίνει στη λήψη σωστών αποφάσεων, καθώς και η δυνατότητα στάθμισης των δεδομένων, ούτως ώστε να διαπιστώνεται ο κίνδυνος που εμπεριέχεται σε μια απόφαση. Επίσης, ερευνάται η δυνατότητα ενός ατόμου να αντιλαμβάνεται τις ευθύνες για τις αποφάσεις που λαμβάνει.
 
Εξωτερικός-Εσωτερικός έλεγχος: Εξετάζει τον εξωτερικό και τον εσωτερικό έλεγχο του ατόμου, με στόχο να διαπιστώσει την ικανότητά του να ελέγχει τις πράξεις του, να δρα ανεξάρτητα και να επηρεάζει το περιβάλλον του.
 
Επικοινωνία: Ερευνάται η δυνατότητα επικοινωνίας, η προσαρμοστικότητα στο κοινωνικό περιβάλλον, η δυνατότητα διάδοσης γνώσης και ανατροφοδότησης αυτής.
 
Αυτοεκτίμηση: Το τεστ εξετάζει την αυτοεκτίμηση του ατόμου, τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο το άτομο βλέπει τον εαυτό του, τον τρόπο με τον οποίο το άτομο πιστεύει ότι το βλέπουν οι άλλοι, καθώς και τα συναισθήματα που του προκαλεί η γνώμη που το ίδιο έχει σχετικά με το πώς το βλέπουν οι άλλοι. Το τεστ διερευνά τη στάση του ατόμου προς την κοινωνία, προς την οικογένεια και προς τις προσωπικές του εμπειρίες, καθώς και το βαθμό αυτοεκτίμησης και πίστης στις δυνατότητες που διαπιστώνει ότι έχει.
Τιμές
  1. 4  ατομικές Συνεδρίες με χρήση Ψυχομετρικών τεστ  – 180
  2. Οι ομαδικές συνεδρίες με χρήση Ψυχομετρικών τεστ  μπορούν να  περιλαμβάνουν επίσης , παρουσίαση επίτευξης στόχων, ασκήσεις ενδυνάμωσης, προσέγγιση του ομαδικού πνεύματος , κίνητρα , ενεργοποίηση , παγίωση  κλπ. – η τιμή είναι κατόπιν συνεννόησης .

Στο πακέτο αυτό της προσφοράς μιλάτε με τον ίδιο τον Ψυχολόγο Αντώνιο Καλέντζη και όχι με βοηθούς ή εκπαιδευόμενους.  Η προσφορά αυτή ισχύει με την προπληρωμή του μισού τελικού ποσού.

 *Δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα

Comments for this post are closed.

Το γραφείο θα παραμείνει κλειστό από 12/2 έως 19/2

Λόγω συμμετοχής σε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του εξωτερικού, το γραφείο …

Η αρνητική επίδραση του διαδικτύου στις ικανότητες μάθησης

Τα τελευταία χρόνια το διαδίκτυο έχει μπει σε κάθε σπίτι με αποτέλεσμα …

Δημοσίευση άρθρου στην εφημερίδα Πελοπόννησος – 15/1/2020

Τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας έχουμε παρατηρήσει αύξηση στις αυτοκτονίες. …