Σεμινάρια Ψυχολογίας

Η φιλοσοφία των σεμινάριων +PsychologΩ

if you can dream it, you can make it real

Ζούμε σε μια εποχή που τα εξωτερικά ερεθίσματα συνηθίζουν να εισρέουν σε ταχύτητα αρκετά μεγαλύτερη από όσο μπορούμε να αφομοιώσουμε . Η ελληνική πραγματικότητα των τελευταίων ετών και οι οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε, είναι η αιτία που δημιουργείται ένα πέπλο απαισιοδοξίας που αρκετές φορές καθηλώνει ένα αρκετά μεγάλο πληθυσμιακό σύνολο.  Η Ψυχική Υγεία αν και όλοι νιώθουν ότι κλονίζεται μέσα τους , δυστυχώς θεωρείται ως είδος πολυτελείας .

 Είναι γεγονός πως όλοι μας βιώνουμε στις μέρες μας καταστάσεις που ανεξαρτήτως το πόσο έξυπνος είναι κάποιος, το εκπαιδευτικό του υπόβαθρο ή ακόμα και τα ιδιαίτερα ταλέντα του , υπάρχει ανικανότητα διαχείρισης . Το αποτέλεσμα αυτό είναι να παρατηρούμε ψυχοσωματικά συμπτώματα και ίσως ψυχοπαθολογία . Μάλιστα, αρκετοί «βαλτώνουν» σε αυτήν την κατάσταση αδράνειας για αρκετά χρόνια, ίσως και μια ολόκληρη ζωή.

 Σκοπός των σεμιναρίων είναι η συμφιλίωση με τον εαυτό μας και η εστίαση στην ενεργοποίηση των κινήτρων , με ψυχοκοινωνική προσέγγιση .

Πρόκειται για ένα ταξίδι που θα κάνουμε μαζί διαδραστικά. Η ανατροφοδότηση μέσω των ερωτημάτων ή των τοποθετήσεών σας είναι το μοναδικό ταξίδι μας, προς την δημιουργία των ανθεκτικών στελεχών στελεχών Ψυχικής Υγείας.

Τα σεμινάρια +PsychologΩ βοηθούν τους διδασκόμενους να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα της καθημερινότητας με την θετική πλευρά δημιουργώντας κίνητρα και εμπρόθεσμους/μακροπρόθεσμους στόχους.

Θέλετε να δημιουργήσουμε έναν κύκλο σεμιναρίων για ένα συγκεκριμένο κοινωνικό πλαίσιο;

*Σύντομα θα ανακοινωθούν δια ζώσης και διαδικτυακά σεμινάρια με συνεργαζόμενους εκπαιδευτικούς φορείς

Είστε αθλητικό σωματείο και ενδιαφέρεστε για έναν κύκλο σεμιναρίων ή ενημέρωση για την Ψυχική υγεία & τον αθλητισμό;

Μάθετε περισσότερα για το Project μας “Ψυχολογία & Αθλητισμός

*Σύντομα θα ανακοινωθούν δια ζώσης και διαδικτυακά σεμινάρια με συνεργαζόμενους εκπαιδευτικούς φορείς