Διαχείριση σχέσεων

Μια σχέση περνάει από πολυάριθμες φάσεις κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής της και είναι προφανές ότι έχει μερικές ακατέργαστες επιφάνειες. Η δύναμη μιας σχέσης αντικατοπτρίζεται στο πώς τα ζευγάρια ασχολούνται με τα ακατέργαστα μπαλώματα και προχωρούν. Ο τρόπος ζωής των ανθρώπων και η σύγχρονη σκέψη άλλαξαν το πρότυπο της σκέψης των ανθρώπων σε σχέση με τις σχέσεις. Αυτό έχει μετατρέψει τα στατιστικά στοιχεία για το διαζύγιο και το γάμο ανάποδα. Ενώ σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται διαζύγιο και διαχωρισμός, εάν τα προβλήματα δεν είναι μόνο περιστασιακά αλλά και ανεπανόρθωτα και αμετάκλητα.

Πιστεύουμε ότι η αγάπη πρέπει να έχει μια ευκαιρία και ότι υπάρχουν σχέσεις που μπορούν να σωθούν, αν μόνο οι εμπλεκόμενοι κάνουν αυτό το πρώτο βήμα και κάνουν αυτή την τελευταία προσπάθεια να αποφύγουν τη σχέση τους. Και εδώ έρχεται η θεραπεία ζευγαριών.

 

Η προσέγγισή μας προς τη θεραπεία των ζευγαριών είναι προσανατολισμένη όχι μόνο στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ζευγάρι μεταξύ τους αλλά και στην αναζωογόνηση της αίσθησης της αγάπης και της αγάπης που έχουν ο ένας προς τον άλλο.

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας ΕΔΩ

☎️ για ραντεβού : 2610 322 306
✅ Γραφείο : Κανάρη 45, Πάτρα (Γούναρη & Καραΐσκάκη)

MentalPress

MentalPress

Μάθε πως να διαχειρίζεσαι τον θυμό σου σε 8 απλά βήματα

Του Αντώνιου Καλέντζη | Ψυχολόγος, Συγγραφέας | υπ. Διδάκτωρ University of …

5 τρόποι να προσεγγίσουμε την «επιτυχία» – Keep Smiling Project

«Επιτυχία»…. ✔️ Όλοι έχουν δικαίωμα στο να επιθυμούν την επιτυχία. …

Νέα παροχή συνεδριών και το Σάββατο

Το γραφείο μας λειτουργεί μόνο με ραντεβού στο εξής ωράριο : Δευτέρα …