Συνεργασία με την Διεθνούς φήμης εταιρία συμβουλευτικής Startup, Newchip Accelarator

Συνεργασία με την Διεθνούς φήμης εταιρία συμβουλευτικής Startup, Newchip Accelarator

 Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την συνεργασία μου με την εταιρία Newchip Accelerator ως Startup Mentor (remote)
Ο σκοπός της εταιρίας αυτής είναι να δίνει τα εφόδια σε ιδρυτές startup που θέλουν να συγκεντρώσουν χρηματοδότηση για τις επιχειρήσεις τους έχοντας 3 κύρια στοιχεία:
  • Είναι ένα πρόγραμμα καθορισμένου χρόνου,
  • βασισμένο σε κοορτή
  • με επίκεντρο την καθοδήγηση που κορυφώνεται με μια ημέρα επίδειξης.

 

 

Ένας μέντορας startup μπορεί να θεωρηθεί ως ένας ψυχολογικός οδηγός για τους επιχειρηματίες.

Παρέχω υποστήριξη, καθοδήγηση και συμβουλές για να βοηθήσω τους ιδρυτές να αντιμετωπίσουν τις συναισθηματικές και ψυχικές προκλήσεις που συνεπάγεται η οικοδόμηση μιας επιχείρησης.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη βοήθεια των ιδρυτών να διαχειριστούν το άγχος και το άγχος, να ξεπεράσουν την αμφιβολία για τον εαυτό τους και να παραμείνουν παρακινημένοι και συγκεντρωμένοι σε δύσκολες στιγμές.

Επιπλέον, ως μέντορας βοηθώ επίσης τους ιδρυτές να αναπτύξουν τις ηγετικές τους δεξιότητες, να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές και διαπροσωπικές τους ικανότητες και να χτίσουν μια ισχυρή και ανθεκτική νοοτροπία που είναι απαραίτητη για την επιτυχία στον κόσμο των startup.

Συνολικά, ο ρόλος μου είναι να βοηθήσω τους ιδρυτές να επιτύχουν τους στόχους τους παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της startup.

About Author

Antonios Kalentzis

Ο Αντώνιος Καλέντζης είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής του Psychologized Project . Διατηρεί γραφείο στην Πάτρα και είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων καθώς και του διεθνούς Συλλόγου Καθοδηγητικών Ψυχολόγων (Coaching Psychology). Έχει περισσότερες από 500 ώρες διδακτική εμπειρία στον κλάδο της Ψυχολογίας σε Πανεπιστήμια και φορείς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς επίσης είναι Επιστημονικός συνεργάτης σε Διεθνή περιοδικά Ψυχολογίας. www.Antonioskalentzis.eu | psychologized@gmail.com

Related posts

Τέμπη: Τα τραύματα που αφήνουν τέτοιες τραγωδίες

Το συμβάν με την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη είναι από τα γεγονότα που έχουν συγκλονίσει όλους τους συμπολίτες μας ακόμα και αν δεν είμασταν παρόντες ή δεν είχαμε κάποιο οικείο μας πρόσωπο εμπλεκόμενο. Ένα τέτοιο συμβάν στην...

Διαβάστε επίσης

Το χαμόγελο ως προέκταση της ψυχικής και σωματικής υγείας

Το χαμόγελο είναι ένας αντανακλαστικός  τρόπος ώστε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε καθημερινά.  Παρόλο που οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτή η συμπεριφορά είναι συνήθως ένδειξη ευτυχίας, το χαμόγελο έχει περισσότερα...

Διαβάστε επίσης

Άγχος & αναβλητικότητα : Τι μπορώ να κάνω;

“Αναβλητικότητα”…. μια λέξη και πίσω από αυτήν κρύβονται πολλοί στόχοι που θα μπορούσαμε να είχαμε επιτεύξει.  Όλοι μας έχουμε περάσει μια περίοδο αναβλητικότητας με μεγάλη δυσκολία να επανέλθουμε. Τι μπορούμε να κάνουμε , όμως, όταν γίνεται κομμάτι της καθημερινότητάς...

Διαβάστε επίσης