Συνεργασία με την Διεθνούς φήμης εταιρία συμβουλευτικής Startup, Newchip Accelarator

Συνεργασία με την Διεθνούς φήμης εταιρία συμβουλευτικής Startup, Newchip Accelarator

 Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την συνεργασία μου με την εταιρία Newchip Accelerator ως Startup Mentor (remote)
Ο σκοπός της εταιρίας αυτής είναι να δίνει τα εφόδια σε ιδρυτές startup που θέλουν να συγκεντρώσουν χρηματοδότηση για τις επιχειρήσεις τους έχοντας 3 κύρια στοιχεία:
  • Είναι ένα πρόγραμμα καθορισμένου χρόνου,
  • βασισμένο σε κοορτή
  • με επίκεντρο την καθοδήγηση που κορυφώνεται με μια ημέρα επίδειξης.

 

 

Ένας μέντορας startup μπορεί να θεωρηθεί ως ένας ψυχολογικός οδηγός για τους επιχειρηματίες.

Παρέχω υποστήριξη, καθοδήγηση και συμβουλές για να βοηθήσω τους ιδρυτές να αντιμετωπίσουν τις συναισθηματικές και ψυχικές προκλήσεις που συνεπάγεται η οικοδόμηση μιας επιχείρησης.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη βοήθεια των ιδρυτών να διαχειριστούν το άγχος και το άγχος, να ξεπεράσουν την αμφιβολία για τον εαυτό τους και να παραμείνουν παρακινημένοι και συγκεντρωμένοι σε δύσκολες στιγμές.

Επιπλέον, ως μέντορας βοηθώ επίσης τους ιδρυτές να αναπτύξουν τις ηγετικές τους δεξιότητες, να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές και διαπροσωπικές τους ικανότητες και να χτίσουν μια ισχυρή και ανθεκτική νοοτροπία που είναι απαραίτητη για την επιτυχία στον κόσμο των startup.

Συνολικά, ο ρόλος μου είναι να βοηθήσω τους ιδρυτές να επιτύχουν τους στόχους τους παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της startup.

About Author

Antonios Kalentzis

Ο Αντώνιος Καλέντζης είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής του Psychologized Project . Διατηρεί γραφείο στην Πάτρα και είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων καθώς και του διεθνούς Συλλόγου Καθοδηγητικών Ψυχολόγων (Coaching Psychology). Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του νέου τμήματος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων με όνομα “ Climate and Environment Action Coordination Group“..Έχει περισσότερες από 900 ώρες διδακτική εμπειρία στον κλάδο της Ψυχολογίας σε Πανεπιστήμια και φορείς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς επίσης είναι Επιστημονικός συνεργάτης σε Διεθνή περιοδικά Ψυχολογίας. www.Antonioskalentzis.eu | psychologized@gmail.com

Related posts

Συμμετοχή στο 6ο Συνέδριο Πολιτικής Ψυχολογίας Ηνωμένου Βασιλείου

Είμαι ενθουσιασμένος να ανακοινώσω ότι θα είμαι ομιλητής στο επερχόμενο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο “Πολιτικές Δεξιότητες σε Δράση” που εντάσσεται ως δράση του 6ου Συνέδριου Πολιτικής Ψυχολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου! Παρακολουθείστε την Πέμπτη 20 Ιουνίου, από τις 2-3 μ.μ. EEST...

Διαβάστε επίσης

Βία και παραβατικότητα ανηλίκων – Ionian TV

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή “Εκτός Πλάνου” με τον Τάσο Θεοδόση, όπως προβλήθηκε από τον σταθμό του Ionian TV την Παρασκευή 15/12/23.  Συζητάμε για το bullying και τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας, τους γονείς αλλά ακόμα...

Διαβάστε επίσης