Οι τιμές των υπηρεσιών μας

Επικοινώνησε μαζί μας Συχνές ερωτήσεις Ο δρόμος του αύριο οδηγεί στην πόλη του"ποτέ"! κάνε κάτι σήμερα Συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς της Ψυχολογίας Δείτε το βιογραφικό Slide Μάθετε περισσότερα Το γραφείο μας βρίσκεται σε θέση να συνεισφέρει με εχεμύθεια στην εκμάθηση δεξιοτήτων που στοχεύουν στην πιο αποτελεσματική μεταδοτικότητα, καλύτερη κατανόηση των προβληματισμών των συνανθρώπων, εστίαση στους ατομικούς στόχους και καθοδήγηση προς την επίτευξή τους καθώς και περισσότερες παροχές ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά επίπεδα διαπροσωπικής αλληλεπίδρασης . Πολιτική Ψυχολογία Slide Μάθετε περισσότερα Ψυχολογία και Αθλητισμός Ένα ευέλικτο ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα που εστιάζει στην εκπαίδευση των παικτών, γονέων & προπονητών.
Έκπτωση για φοιτητές
Euro40
Οι φοιτητές που θα δείχνουν το πάσο τους στην γραμματεία θα έχουν έκπτωση 10% . 

 

*Η προσφορά αυτή δεν ισχύει για συνεδρίες μέσω skype, Συνεδρίες με χρήση VR , Σαββατοκύριακα ή αργίες.

Συνεδρία
Euro45
Πρόκειται για την πληρωμή μιας συνεδρίας.

Διάρκεια 60 λεπτά

Οικονομικό πακέτο 2 συνεδρίων
Euro80
Πρόκειται για την πληρωμή 2 συνεδριών.

Διάρκεια 60 λεπτά η κάθε συνεδρία

 

Πως ξέρω πότε θα έρθω στην επόμενη Συνεδρία και αν έχω προπληρώσει;

Σε περίπτωση που επιλέξετε να προπληρώσετε και να έχετε το πακέτο της προσφοράς μας “2 Συνεδρίες με 80 ευρώ”, θα σας δίνεται μια κάρτα που θα αναγράφεται , πότε θα γίνει η επόμενη συνεδρία  και το όνομά σας, καθώς επίσης θα παίρνετε και απόδειξη παροχής υπηρεσιών  .

 

*Η κάρτα αυτή μπορεί να εξαργυρωθεί στο χρονικό περιθώριο των 14 ημερών.  *Με την κάρτα αυτή δεν μπορεί να έρθει κάποιος άλλος αντί για εσάς