Υπηρεσίες

Αντώνιος Καλέντζης, Ψυχολόγος BPS, MISCP Assoc

 Οι υπηρεσίες μας

Αντί να προσπαθείτε να επιτύχετε το ανέφικτο (να εξαλείψετε δηλαδή το άγχος από τη ζωή σας), εκπαιδεύστε τον εαυτό σας να μπορεί να αντιμετωπίζει καλύτερα το άγχος.

 

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Μια σχέση μένει σταθερή όταν γνωρίζει κανείς πώς να διαχειριστεί τις συγκρούσεις που προκύπτουν αλλά και πως να τις περιορίσει προληπτικά. Πώς όμως μπορεί να γίνει αυτό;

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Ένας χωρισμός σημαίνει πένθος, πενθείς τη σχέση σου με τον άνθρωπό σου, πενθείς το εμείς. Για αυτό πολλοί άνθρωποι περιγράφουν το χωρισμό λέγοντας πως «αισθάνομαι σαν κάτι να ξεριζώνεται από μέσα μου».

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Προσδιορίζουμε τη συμπεριφορά, την οποία στοχεύουμε να επεκτείνουμε και επιλέγουμε έναν ενισχυτή. Σκοπός είναι η καλύτερη ποιότητα όσων βιώνουμε στην καθημερινότητα μας.

 

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Άτομα τα οποία δεν έχουν τον χρόνο, κατοικούν μακριά, είναι δύσκολη η μετακίνηση ή ακόμα σε περίοδο που έξαρσης κάποιου ιού , επιλέγουν τις συνεδρίες μέσω skype.

Διαβάστε περισσότερα

VR Therapy

νέα υπηρεσία

Η αίσθηση της παρουσίας και της αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον είναι, στην πραγματικότητα, τα χαρακτηριστικά συστατικά αυτού του είδους της τεχνολογίας. Στην ψυχοθεραπεία, τα εικονικά περιβάλλοντα μας επιτρέπουν όχι μόνο να αναπαράγουμε σχετικές διαμορφώσεις διέγερσης για παρέμβαση ψυχικής υγείας, αλλά και τη δυνατότητα χειρισμού ορισμένων μεταβλητών προκειμένου να ελέγξουμε και να προσαρμόσουμε την παρέμβαση στα χαρακτηριστικά του ασθενούς μας.

 

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Η λύπη, η αίσθηση ότι έχουμε πεσμένη διάθεση, η απώλεια του ενδιαφέροντος ή της απόλαυσης καθημερινών δραστηριοτήτων είναι συμπτώματα γνωστά σε όλους μας. Αλλά, αν επιμένουν και επηρεάζουν σημαντικά τη ζωή μας, ίσως να πρόκειται για κατάθλιψη.

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Ομιλία – Σεμινάριο Δημιουργία ομιλίας, ημερίδας ή σεμιναρίου που εστιάζει στην προπονητική ομάδα, στους γονείς και σε αθλητές ανάλογα με την ηλικιακή τους ομάδα. Επίσης χορηγούνται και Ψυχομετρικά τεστ.

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Η αυτοπεποίθηση και η αποδοχή του εαυτού μας είναι πράγματα πολύ σημαντικά για να πορευόμαστε με μια σχετική σιγουριά.

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Συνεργαζόμενοι οργανισμοί

Η Ψυχική Υγεία δεν πρέπει να είναι είδος πολυτελείας

Η Ψυχική Υγεία είναι κάτι πιο σημαντικό απ’ όσο νομίζει η κοινωνία μας. Η ροή της καθημερινότητας αυξάνει τα συμπτώματα τους στρες . Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός διαζυγίων φαίνεται να δημιουργεί σοβαρές συνέπειες στην ψυχολογία και στην μετέπειτα εξέλιξη και ανάπτυξη του παιδιού, αλλά και των ενηλίκων. H Βοήθεια σε θέματα Ψυχικής Υγείας, η διαχείριση άγχους, η πρόληψη της κατάθλιψης , η παρώθηση και η βοήθεια ανάπλασης δημιουργικών ανηλίκων και ενηλίκων με θετική ενέργεια, είναι η ειδικότητά μου.

Τομείς εξειδίκευσης

 • Κατάθλιψη
 • Διαχείριση σχέσεων
 • Προσωπική ανάπτυξη
 • Διαχείριση χωρισμού
 • Διαχείριση άγχους
 • Συνεδρίες μέσω Skype
 • Νέα υπηρεσία : VR Therapy
 • Ενδυνάμωση αυτοπεποίθησης
 • Θετική ενίσχυση
 • Ψυχολογία και αθλητισμός
 • Διαχείριση τραυματισμών
 • Έντονη ανησυχία
 • Καθοδηγητική ψυχολογία

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας

Πώς να διαχειριστείτε το άγχος των εξετάσεων.

Αρχική Βιογραφικό Επικοινωνία Συχνές ερωτήσεις Υπηρεσίες Ψυχολογία & Αθλητισμός Online Test Άγχους Πολιτική Ψυχολογία Υπηρεσίες Συχνές ερωτήσεις VR Therapy Online Test Άγχους Άρθρα Διαχείριση Άγχος κατάθλιψη Σχέσεις φοβίες παιδιά Γονείς Αθλητισμός Χωρισμός Bullying Εκπαίδευση Σεμινάρια Εκδηλώσεις Έρευνα Βιβλία Το...

Read More

Η επίδραση της ψυχικής υγείας στην εκλογική συμπεριφορά στις ελληνικές εκλογές

Οι εκλογές χρησιμεύουν ως θεμελιώδης μηχανισμός για τη συμμετοχή των πολιτών στις δημοκρατικές κοινωνίες. Στο πλαίσιο της Ελλάδας, η εκλογική διαδικασία έχει μεγάλη σημασία στη διαμόρφωση του πολιτικού τοπίου της χώρας. Αυτό το άρθρο στοχεύει να διερευνήσει την αλληλεπίδραση...

Read More

Σύνδρομο ξεχασμένου μωρού: Κατανόηση των κινδύνων και προληπτικά μέτρα

Το φαινόμενο γνωστό ως «Σύνδρομο Ξεχασμένου Μωρού» (FBS) αναφέρεται στο τραγικό και αποτρέψιμο περιστατικό βρεφών και μικρών παιδιών που αφήνονται κατά λάθος στα οχήματα από τους φροντιστές τους. Οι συνέπειες του FBS μπορεί να είναι θανατηφόρες, καθώς οι υψηλές...

Read More