Υπηρεσίες

Αντώνιος Καλέντζης, Ψυχολόγος BPS, MISCP Assoc

 Οι υπηρεσίες μας

Αντί να προσπαθείτε να επιτύχετε το ανέφικτο (να εξαλείψετε δηλαδή το άγχος από τη ζωή σας), εκπαιδεύστε τον εαυτό σας να μπορεί να αντιμετωπίζει καλύτερα το άγχος.

 

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Μια σχέση μένει σταθερή όταν γνωρίζει κανείς πώς να διαχειριστεί τις συγκρούσεις που προκύπτουν αλλά και πως να τις περιορίσει προληπτικά. Πώς όμως μπορεί να γίνει αυτό;

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Ένας χωρισμός σημαίνει πένθος, πενθείς τη σχέση σου με τον άνθρωπό σου, πενθείς το εμείς. Για αυτό πολλοί άνθρωποι περιγράφουν το χωρισμό λέγοντας πως «αισθάνομαι σαν κάτι να ξεριζώνεται από μέσα μου».

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Προσδιορίζουμε τη συμπεριφορά, την οποία στοχεύουμε να επεκτείνουμε και επιλέγουμε έναν ενισχυτή. Σκοπός είναι η καλύτερη ποιότητα όσων βιώνουμε στην καθημερινότητα μας.

 

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Άτομα τα οποία δεν έχουν τον χρόνο, κατοικούν μακριά, είναι δύσκολη η μετακίνηση ή ακόμα σε περίοδο που έξαρσης κάποιου ιού , επιλέγουν τις συνεδρίες μέσω skype.

Διαβάστε περισσότερα

VR Therapy

νέα υπηρεσία

Η αίσθηση της παρουσίας και της αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον είναι, στην πραγματικότητα, τα χαρακτηριστικά συστατικά αυτού του είδους της τεχνολογίας. Στην ψυχοθεραπεία, τα εικονικά περιβάλλοντα μας επιτρέπουν όχι μόνο να αναπαράγουμε σχετικές διαμορφώσεις διέγερσης για παρέμβαση ψυχικής υγείας, αλλά και τη δυνατότητα χειρισμού ορισμένων μεταβλητών προκειμένου να ελέγξουμε και να προσαρμόσουμε την παρέμβαση στα χαρακτηριστικά του ασθενούς μας.

 

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Η λύπη, η αίσθηση ότι έχουμε πεσμένη διάθεση, η απώλεια του ενδιαφέροντος ή της απόλαυσης καθημερινών δραστηριοτήτων είναι συμπτώματα γνωστά σε όλους μας. Αλλά, αν επιμένουν και επηρεάζουν σημαντικά τη ζωή μας, ίσως να πρόκειται για κατάθλιψη.

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Ομιλία – Σεμινάριο Δημιουργία ομιλίας, ημερίδας ή σεμιναρίου που εστιάζει στην προπονητική ομάδα, στους γονείς και σε αθλητές ανάλογα με την ηλικιακή τους ομάδα. Επίσης χορηγούνται και Ψυχομετρικά τεστ.

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Η αυτοπεποίθηση και η αποδοχή του εαυτού μας είναι πράγματα πολύ σημαντικά για να πορευόμαστε με μια σχετική σιγουριά.

Καλέστε μας στο 2610322306 για περισσότερες πληροφορίες

Συνεργαζόμενοι οργανισμοί

Η Ψυχική Υγεία δεν πρέπει να είναι είδος πολυτελείας

Η Ψυχική Υγεία είναι κάτι πιο σημαντικό απ’ όσο νομίζει η κοινωνία μας. Η ροή της καθημερινότητας αυξάνει τα συμπτώματα τους στρες . Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός διαζυγίων φαίνεται να δημιουργεί σοβαρές συνέπειες στην ψυχολογία και στην μετέπειτα εξέλιξη και ανάπτυξη του παιδιού, αλλά και των ενηλίκων. H Βοήθεια σε θέματα Ψυχικής Υγείας, η διαχείριση άγχους, η πρόληψη της κατάθλιψης , η παρώθηση και η βοήθεια ανάπλασης δημιουργικών ανηλίκων και ενηλίκων με θετική ενέργεια, είναι η ειδικότητά μου.

Τομείς εξειδίκευσης

 • Κατάθλιψη
 • Διαχείριση σχέσεων
 • Προσωπική ανάπτυξη
 • Διαχείριση χωρισμού
 • Διαχείριση άγχους
 • Συνεδρίες μέσω Skype
 • Νέα υπηρεσία : VR Therapy
 • Ενδυνάμωση αυτοπεποίθησης
 • Θετική ενίσχυση
 • Ψυχολογία και αθλητισμός
 • Διαχείριση τραυματισμών
 • Έντονη ανησυχία
 • Καθοδηγητική ψυχολογία

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας

Τοποθέτηση στο συνέδριο : “Ισότητα των Φύλων: Η Γυναίκα στη Σύγχρονη Κοινωνία και το Επιχειρείν”

Είχα την τιμή να μιλήσω στην ημερίδα Ισότητας των Φύλων για ένα κρίσιμο θέμα: «Το Φαινόμενο της Γυάλινης Οροφής στον Εργασιακό Χώρο.» με συντονιστή τον δημοσιογράφο Prokopis Kogos και συνομιλητές του πάνελ τις Βασιλική Ντζελβέ και Amalia Voulgari. Αναφερθήκαμε...

Read More

Η Δύναμη της Ελπίδας στην Ψυχολογική Ανθεκτικότητα και συσχετισμός με το Κουτί της Πανδώρας

Στην ψυχολογία, η ανθεκτικότητα είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής. Μία από τις πιο ισχυρές αλληγορίες που περιγράφουν την ουσία της ανθεκτικότητας και της ελπίδας είναι ο αρχαίος ελληνικός μύθος του κουτιού της Πανδώρας....

Read More

Ομιλία στο 6ο Συνέδριο Πολιτικής Ψυχολογίας Ηνωμένου Βασιλείου

Την περασμένη Πέμπτη είχα την τιμή να συμμετάσχω σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον διαδικτυακό πάνελ συζήτησης, όπου παρουσίασα τη σύγκριση μεταξύ των περιόδων 1920-1930 και 2024, εστιάζοντας στις οικονομικές επιρροές και την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων.  Αναλύσαμε πώς η οικονομική...

Read More